Er du i gang med at starte en enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed og mangler revisor/bogholder hjælp i opstartsfasen eller har du allerede en etableret virksomhed, der har løbende brug for hjælp til moms, skat, regnskab mv., så kan jeg hjælpe dig.

Revisor/bogholder til opstart af virksomhed

Når man er iværksætter og ønsker at starte en enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed er det meget vigtigt at man har styr på økonomien fra start og det er her jeg kan hjælpe dig som revisor/bogholder.

Der nogle budgetter der er vigtige at få lavet for at få overblik over hvad det koster at starte op, hvad det koster at holde virksomheden kørende samt hvor meget indtjening der skal til for at skabe overskud.

Disse budgetter er altafgørende for om man får det nødvendige overblik samt indsigt i hvad der skal til økonomisk for at skabe succes. Budgetterne hedder:

  • Etableringsbudget
  • Driftsbudget
  • Likviditetsbudget

Alle tre budgetter kan findes her på startvækst.dk

 

Revisor/bogholder hjælp er mange ting

Som revisor/bogholder rådgiver jeg også om de mange regler der er forbundet med at drive virksomhed, nogle af dem er, hvordan man hæfter hvis man bliver nødt til at lukke virksomheden med tab, hvilken beskatningsform der kan vælges imellem, momsregler mv.

Økonomien i virksomheden er vigtig

Rådgivning til en virksomhed er også andet.  Rigtig mange selvstændige er gode sælgere og har styr på at skaffe omsætning i virksomheden og det er rigtig godt, men den økonomiske side af at drive virksomhed er ligeså vigtig og her ser man desværre at der er mange der har en udfordring.

Det kan være mange forskellige tilfælde, hvor der er behov for revisor/bogholder hjælp, såsom eks. hvornår og hvordan der indberettes moms, nogle får ikke lavet de nødvendige regnskaber, andre har ikke styr på hvad der skal indberettes til Skat og nogle får ikke lavet fakturaer jævnligt og har derfor ikke overblik over hvor mange penge de har til gode hos kunder.

Hvis man ikke sørger for at få den nødvendige revisor/bogholder hjælpe og derved have styr på økonomien i virksomheden kan det ende rigtig galt og man kan i værste tilfælde blive tvunget til at lukke virksomheden ned, samt efterfølgende sidde med en meget stor gæld der er svær at komme af med. Læs her mere om min gældsrådgivning.

En anden ting der er vigtigt at forholde sig til økonomisk når man driver virksomhed er, at sikre sig hvis man er gift og senere ender i en evt. skilsmisse. Det er nemlig sådan at hvis man ikke har lavet virksomheden til særeje, så skal man dele virksomhedens værdi med sin ægtefælle ved en skilsmisse. Læs mere her om skilsmisse økonomi.

Sådan kan jeg hjælpe som Revisor/bogholder for dig

Min rådgivning til en mindre virksomhed, er som regel hjælp med at få indberettet moms korrekt til tiden, opgive oplysninger til Skat samt få lavet løbende bogføring samt regnskaber, så der hele tiden er overblik over økonomien. Dette gør det også nemmere hele tiden, at kunne indrette sig efter den økonomiske situation virksomheden er i.

Læs meget mere om hvordan jeg giver økonomisk rådgivning her

 

 

Gå til kontakt HER