Regnskabskursus – Til selvstændige & iværksættere. Jeg lærer dig det!

Mit Regnskabskursus er for dig der har en mindre virksomhed og ønsker at få styr på hvordan du laver moms, skat og regnskab korrekt.

Jeg har løbende kontakt til selvstændige, der ikke kan overskue økonomidelen i deres virksomhed. De efterspørger derfor hjælp til alt fra budgetlægning, bogføring af bilag til indberetning af moms hos mig.

 

Jeg Synes det er ærgerligt, at så mange små iværksættere, bruger så mange penge til revisorer samt bogholdere. Penge der bruges på udarbejdelse af ting, du som selvstændig, nemt selv kan udføre.

 

Regnskabskursus hos mig er en workshop, hvor du lærer alt det der er vigtigt når du skal styre økonomien i din virksomhed

 

Regnskabskursus - Alt om moms og regnskab

Regnskabskursus – Hvorfor?

Da jeg havde arbejdet i 10 år med økonomi igennem uddannelser samt job i en af landets største banker, sagde jeg mit job op for at være selvstændig.

Jeg mente absolut, at jeg måtte være kompetent til at kunne styre alt omkring økonomien i min nystartede virksomhed – Jeg blev dog klogere!

Der er rigtig mange ting at sætte sig ind i, for at styre økonomien i en virksomhed. Hvis man ikke får den nødvendige oplæring samt indblik fra start, bliver det uoverskueligt og vil tage fokus fra det du egentlig skal tjene dine penge på – Nemlig at sælge din vare.

Min viden, sammenholdt med undersøgelser iblandt mange selvstændige i Danmark, har gjort mig bevidst om, hvor stort et behov der er for hjælp til de selvstændige på dette område.

 

Når man har en personlig ejet virksomhed, er det ikke et krav, som mange tror, at der skal laves et regnskab med revisorpåtegning. Man må gerne lave det selv. Det eneste krav ,at man skal opgøre sin Skat og moms.

Derfor sparer du penge til en bogholder/revisor ved at tage mit Regnskabskursus.

 

 

Hvad får du ud af at deltage på min workshop?

 

Ved at tage mit Regnskabskursus, får du det nødvendige overblik over, hvad der skal laves og ikke mindst hvordan tingene laves. Jeg holder dig i hånden og slipper dig ikke før du føler dig tryg ved at gøre tingene selv.

 

Det er min erfaring – og tro mig, jeg har gjort denne erfaring mange gange!

Jeg lærer noget på et kursus og tænker, det er smart det her, nu har jeg styr på det. Jeg kigger derefter ikke på det i en uge og så er det glemt og jeg får det ALDRIG brugt igen.

Derfor har jeg valgt at lave skabeloner til dig på dette kursus, hvor jeg specificerer hvordan du laver de forskellige ting punkt for punkt. Du får skabelonerne til evigt eje og kan derfor bruge dem så meget, det er nødvendigt, indtil tingene sidder på rygraden.

Det vigtige er, at det ikke er svært, når man bare lærer det helt fra bunden og ved præcis hvad man skal gøre samt hvordan man gør det. Men det kræver at man har muligheden for at få repeteret tingene, når man har behov for det.

Ved at tage mit kursus slipper du derfor for frustrationer over, hvordan du gør tingene samt mange timer på google for at finde frem til regler og fremgangsmåder.

 

 

Derfor mit Regnskabskursus for selvstændige 

Jeg glæder mig til at vise dig, at det ikke behøver at være svært at lave moms og bogføring i din virksomhed

 

 

 Ja Tak – Tilmeld mig

Jeg er igang med at lave alt materiale klar til kurset og opdaterer her på siden når det klar samt dato for start af kurset.

 

Mit regnskabskursus er for dig der….

 • Har eller har planer om at starte en enkeltmandsvirksomhed/ mindre virksomhed
 • Er bogholder i en enkeltmandsvirksomhed/mindre virksomhed
 • Ønsker at skabe maksimal tid og overskud til det du elsker at lave
 • Gøre Skat, moms og regnskab til en opgave der er hurtigt klaret og du har fuldstændig overblik over
 • Er villig til at lægge en indsats for at lære
 • Ikke ønsker at smide unødvendige penge ud til en bogholder/revisor for arbejde du nemt og hurtigt selv kan.

 

Hvad lærer du på mit Regnskabskursus?

 • Jeg underviser dig i hvilke budgetter der er vigtige at lave i forbindelse med opstart samt drift af din virksomhed. Herunder får du også beregnings modeller, der viser hvad der skal til for at du opnår dine ønsker til løn.
 • På regnskabskurset giver jeg dig også tips og trick til, hvordan du nemmest sætter din økonomi op rent praktisk. Herunder eksempelvis hvordan du kan adskille privat og firma, samt hele tiden har overblik over, hvor meget du skal sætte af til Skat og moms. Det gør at du ved hvor meget du reelt har i overskud løbende.

 

Hvad lærer du om Moms

 • Moms er et vigtigt område at have styr på, når man er selvstændig og derfor har jeg selvfølgelig alt med omkring, hvilke regler der er for moms, når man er selvstændig.
 • Jeg hjælper dig med at blive oprettet på Skat.dk, hvis du ikke er det, samt lærer dig hvordan du nemt kan indberette samt betale din moms til tiden.
 • Du lærer hvordan salgs og købs moms beregnes samt hvilke frister der er for indberetning.
 • Jeg underviser dig i fradrags reglerne når man er selvstændig. Hvad kan du få momsfradrag for og hvor meget må man trække fra på de forskellige ting.

 

Skat, bogføring og regnskab

På mit regnskabskursus underviser jeg i lovgivning omkring regnskab samt indberetning til Skat.

 • Du skal føre regnskab løbende. Du skal kunne dokumentere dine indtægter og udgifter i din virksomhed. Det gør man nemmest ved at bruge et regnskabs program, hvilket jeg underviser dig i – Og ja vi terper det så du er helt tryg ved selv at fortsætte 🙂
 • Jeg lærer dig hvordan du bogfører dine bilag, fakturerer dine kunder samt nemt kan aflæse i dit regnskabs program, hvor meget skat og moms du eksempelvis skal betale.
 • Jeg underviser dig også i fakturerings regler, så du kan sende en korrekt og lovlig faktura til dine kunder
 • Afskrivningsregler gennemgår vi selvfølgelig også, så du er helt skarp på, hvad og hvor meget der må afskrives.

 

Praktisk om mit Regnskabskursus

 

 • Kurset varer 4 uger og indeholder en hel live dag, hvor vi mødes og arbejder sammen. Derefter er der 3 online moduler med en masse viden, opgaver samt skabeloner som du har til evigt eje.

 

 • 3 dage efter hvert modul er kommet, har vi et Q&A call, hvor I kan stille mig de spørgsmål i har til modulet og jeg kan hjælpe jer med eventuelle udfordringer.

 

 • Der oprettes en lukket facebook gruppe, hvor jeg er tilgængelig i alle 4 uger til at hjælpe og I kan her også bruge hinanden til at spare med.

 

 • Inden vi afslutter forløbet, har vi en individuel samtale, hvor vi sikrer os at du ikke har nogle uafklarede spørgsmål.

 

 • Da jeg ønsker at gøre forløbet så tilpasset til dig som muligt, får du et spørgeskema når du tilmelder dig, om hvad det er du har mest brug for sparring samt undervisning i.

 

 • Mit Regnskabskursus inkl. alt materiale koster 4.200 kr. + moms

 

 • Der er maks. 12 pladser på hvert hold og næste hold starter i januar 2018

 

Regnskabs kursus Lene OkholmJeg holder dig i hånden i alle 4 uger og glæder mig til at vise dig at moms, skat og regnskab kan være en leg

 

 

JA Tak – Tilmeld mig!