Har du det fulde overblik over din økonomi?

Ved du, om du betaler for meget i renter og gebyrer?

Ved du, om du sparer nok op til din pension?

Ved du, om du kunne finansiere din bolig på en mere fordelagtig måde og få mere mellem hænderne i hverdagen?

Står du foran store ændringer i livet – f.eks. ægteskab, børn og boligkøb?

Eller står jeres familie i udfordringer med f.eks. sygdom, ulykke eller ledighed?

Har du det fulde overblik over din økonomi?

Ved du, om du betaler for meget i renter og gebyrer?

Ved du, om du sparer nok op til din pension?

Ved du, om du kunne finansiere din bolig på en mere fordelagtig måde og få mere mellem hænderne i hverdagen?

Står du foran store ændringer i livet – f.eks. ægteskab, børn og boligkøb?

Eller står jeres familie i udfordringer med f.eks. sygdom, ulykke eller ledighed?

økonomisk rådgiver

De færreste mennesker har tid, overskud og interesse i at gå og tænke på økonomi i en travl hverdag med job og familie.

Derfor tilbyder Sund Økonomi et økonomitjek med privatøkonomisk rådgivning, hvor du får mulighed for at danne dig et overblik over, hvordan din eller jeres økonomi er skruet sammen.

Jo større overblik du har over økonomien, jo mere tid og overskud har du at bruge på alt det, der giver dig værdi.

Et overblik over privatøkonomien skaber tryghed for dig og din familie! Det gør det fordi, at viden er det optimale grundlag for, at træffe de bedste beslutninger!

Hos Sund Økonomi er et økonomitjek en grundig gennemgang, hvor vi kommer hele vejen rundt om alle områder af din privatøkonomi. Sammen skaber vi et overblik over, hvordan det hele er skruet sammen. Gennemgangen af din økonomi er individuel og tilpasset dit behov.

Et økonomitjek hos Sund Økonomi indebærer

 • Din daglige økonomi: Hvordan fungerer den? Er der overskud/underskud? Vi tager en dialog om dit forbrug, dine faste udgifter mm.
 • Boligfinansiering: Du får et overblik over, hvordan du har finansieret din bolig - herunder både realkreditlån samt boliglån i banken. Vi tager en dialog om, hvad du evt. kunne optimere i den forbindelse.
 • Lån & kreditter: Vi gennemgår hvilke lån og kreditter du har i og udenfor banken.
 • Pension: Vi gennemgår dine pensionsionsopsparinger, herunder hvor meget sparer du op samt hvordan ser din alderdom ud med den opsparing, der er. Læs evt. mere om pensionsrådgivning her.
 • Forsikringer: Vi ser på, hvordan du og din familie er dækket forsikringsmæssigt, hvis enten du eller din ægtefælle ikke kan arbejde mere.
 • Investeringer: Vi ser på, hvad du får ud af dine eventuelle investeringer samt forskellige opsparinger.
 • Fremtidsplaner: Vi taler om dine økonomiske planer for fremtiden, herunder ønsker og drømme, samt hvordan de kan realiseres.
 • Sikring af ægtefælle: Vi gennemgår, om I har taget stilling til sikring af hinanden/familien ved dødsfald, herunder testamente, ægtepagt mm.

Økonomi kan være en dyr omgang
– hvis du ikke forholder dig til den

Det kan være rigtig dyrt ikke at holde øje med, hvor meget renten på dit boliglån stiger, eller hvilke gebyrer du betaler. Tilsvarende er det værd hele tiden at holde øje med, om du har rimelige forsikringsaftaler og det optimale huslån osv.

Økonomien i samfundet ændrer sig hele tiden, og det gør vilkår, priser og regler for de forskellige økonomiske ydelser også.

Jeg giver dig generelle anbefalinger inden for de emner, du som kunde har brug for. Det kan hjælpe dig til at skabe den optimale økonomi for netop dig.

Det er vigtigt at følge med i, hvor meget du betaler i renter. Det har Forbrugerrådets blad, Tænk Penge, påvist i en undersøgelse fra efteråret 2015.

Her fandt de frem til, at der fra den billigste til den dyreste bank er op til 21.400 kr. i årlig forskel på den renteudgift, en gennemsnitsfamilie (med bolig-, bil- og forbrugslån i samme bank) betaler.

Det er næsten 2.000 kr. pr. måned i forskel, alt afhængig af, hvilken bank du har.

Du kan læse meget mere om renteforskelle her på Mybanker.dk, hvor du også kan sammenligne renter og gebyrer.

økonomisk rådgivning er
oplagt ved livsændringer

Nogle gange kan livet tage en drejning, hvor du pludselig bliver tvunget til at træffe nogle vigtige beslutninger. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at skabe overblik over din økonomi . Nogle eksempler på livsændringer kunne være:

 • At du bliver ledig og derfor ikke ved, om du og din familie har råd til at blive boende.
 • Der kan også være tale om sygdom, der rammer dit barn, så du er nødt til at omlægge dit liv og din økonomi, da barnet kræver pasning af dig fuld tid.
 • Det kan være eftervirkninger af en eller anden form for misbrug, hvor der kræves hjælp til at få økonomien på ret køl igen.
 • En ulykke kan ramme dig eller din familie og kan medføre uarbejdsdygtighed, hvilket har stor indflydelse på indtægten og derved økonomien resten af livet.
 • Det kan være en skilsmisse, der vender op og ned på din økonomiske stabilitet.

Når livet ændrer sig, kan der blive brug for en økonomisk rådgiver. På den måde fylder bekymringer om økonomi mindre, og du kan koncentrere dig om det, som er vigtigst!

Andre livsændringer, der kræver privatøkonomisk rådgivning kan være:

 • Det kan også være, at du går med tanker om at investere i en ny bolig.
 • Eller måske ønsker du at sige dit job op for at starte som selvstændig.
 • Det kan også være, du drømmer om at købe en autocamper og køre rundt i verden eller noget helt andet.
 • Måske skal du giftes og have børn - måske er I endda ved at købe bolig.

Her kan jeg som uvildig rådgiver være din sparringspartner og hjælpe dig med at finde ud af, om dine drømme kan føres ud i livet på en økonomisk fornuftig måde.

På den måde kan du få overblik over, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke økonomiske konsekvenser, det skaber fremover.

 

Om SUND ØKONOMI

Bag Sund Økonomi står jeg, Lene Okholm.

Jeg er oprindeligt uddannet finansøkonom og ejendomsmægler og med en baggrund som rådgiver og filialleder i en af Danmarks største pengeinstitutter, har jeg en rigtig god “insiderviden”. Den kommer dig til gode, når du vælger mig som din uvildige økonomiske rådgiver.

I min rådgivning lægger jeg vægt på det personlige forhold. Derfor er privatøkonomisk rådgivning hos Sund Økonomi altid tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

Hvad enten du er privat person, der lever alene eller i en familie, kan du få økonomisk vejledning hos mig. Jeg er uvildig rådgiver og skal derfor ikke ”sælge” noget til dig, du ikke har brug for eller gavner din økonomi.

Jeg arbejder for dig og er 100 % fokuseret på dine ønsker og dine behov. Min rådgivning baserer sig på generelle anbefalinger, så du efterfølgende kan træffe sunde økonomiske valg.

Læs mere om mig HER.

økonomisk rådgiver

KONTAKT SUND ØKONOMI
og få privatøkonomisk rådgivning

Sund Økonomi V/ Lene Okholm
Vejlevej 324,
6000 Kolding

Tlf. 27 57 51 15
E-mail: kontakt@sund-okonomi.dk