Jeg har rigtig mange henvendelser fra danskere der ønsker at få privatøkonomisk rådgivning, for at få et overblik over hvordan deres økonomi er skruet sammen.

Det er de færreste der har tid, overskud og interesse i, at gå og tænke på økonomi i en travl hverdag med job og familie. Derfor er det vigtigt for mig, at kunne give mine kunder det nødvendige overblik, så du som kunde kan bruge din tid på alt det der giver dig værdi.

Privatøkonomisk rådgivning

Et overblik over din privatøkonomi skaber tryghed for dig og din familie fordi I kommer til at kende jeres økonomi helt til bunds og viden er som bekendt det bedste grundlag for de rigtige beslutninger!

 

Økonomitjek hos mig indebærer:

En økonomi tjek er en af de forespørgsler jeg får flest af i mit arbejde med uvildig økonomisk rådgivning.

Hos mig er det en gennemgang, hvor vi kommer hele vejen rundt om alle områder af din privatøkonomi og derigennem skaber et overblik over hvordan det hele er skruet sammen.

En gennemgang af din økonomi er individuel og kan være mange ting, men nedenfor har jeg listet nogle af de primære ting op der gennemgås.

 • Din daglige økonomi, hvordan fungerer den, er der overskud/underskud, herunder dialog om forbrug, udgifter mm.
 • Overblik over hvilket boligfinansiering du har, herunder både realkreditlån samt boliglån i banken.
 • Gennemgang af hvilke lån og kreditter både i og udenfor banken.
 • Gennemgang af dine pensionsionsopsparinger, herunder hvor meget sparer du op samt hvordan ser din alderdom ud med den opsparing der er. Læs mere på min side om uvildig pensionsrådgivning
 • Hvordan dig og din familie er dækket forsikringsmæssigt, hvis enten dig eller din ægtefælle ikke kan arbejde mere.
 • Hvad får du ud af dine investeringer samt forskellige opsparinger
 • Derudover taler vi om økonomiske planer for fremtiden, herunder ønsker og drømme samt hvordan de kan realiseres
 • Har i taget stilling til sikring af hinanden/familien ved dødsfald, herunder testamente, ægtepagt mm.

Jeg giver dig generelle anbefalinger indenfor de emner du som kunde har brug for og som kan hjælpe dig til den optimale økonomi 

 

Økonomi kan være dyrt ikke at forholde sig til

Det kan være rigtig dyrt ikke at holde øje med hvor meget renten på ens boliglån stiger, hvilke gebyrer man betaler, om man har nogle rimelige forsikrings aftaler, om de huslån man har, stadig er de optimale osv. Alt ændrer sig hele tiden og det gør ens vilkår og priser for de forskellige ting også.

Eksempel på stor renteforskel

Et eksempel på at det er vigtigt at følge med i hvor meget man betaler i eksempelvis renter, har Forbrugerrådets blad, Tænk Penge påvist i en undersøgelse de lavede i efteråret 2015.

Her fandt de frem til at der er op til 21.400 kr. i forskel årligt på den renteudgift en gennemsnitsfamilie der har bolig, bil og forbrugslån i samme bank, betaler fra den billigste til den dyreste bank.

Økonomitjek

Det er næsten 2.000 kr. pr. måned i forskel, alt afhængig af hvilken bank man har. Det er helt uhørt når man har de samme lån.

 

 

Du kan læse meget mere om renteforskelle her på Mybanker.dk, hvor man kan sammenligne renter og forskellige gebyrer.

 

Privatøkonomisk rådgivning oplagt ved livsændringer

Ud over den økonomiske gennemgang af mine kunders nuværende privatøkonomi, har jeg også mange der kontakter mig for at få et overblik over hvordan deres økonomi kommer til at se ud i forbindelse med en livsændring. I den forbindelse kan et økonomitjek også være oplagt.

Livsændringer er rigtigt mange forskellige ting og jeg giver privatøkonomisk rådgivning til mine kunder om den økonomiske påvirkning af de ændringer der er på vej eller som man pludselig er havnet i, så jeg sikrer, at du som kunde kommer bedst muligt videre.

De svære livsændringer der kan påvirke din økonomi

Livet kan tage en drejning, hvor du pludselig bliver tvunget til at træffe nogle vigtige beslutninger der kan have store konsekvenser for din privatøkonomi. Det kan være svære ændringer som du ikke selv har valgt og som kræver noget sparring fra en økonomisk rådgiver.

Nogle eksempler kunne være:

 • At du bliver ledig og derfor ikke ved om du og din familie har råd til at blive boende. Læs om gældsrådgivning
 • Det kan være sygdom der rammer dit barn og du derfor er nødt til at omlægge dit liv/økonomi da barnet kræver pasning af dig fuld tid.
 • Det kan være eftervirkninger af en eller anden form for misbrug, hvor der kræves hjælp til at få økonomien på rette køl igen. Se min side om hjælp til gæld.
 • En ulykke kan ramme dig eller din familie og kan medføre uarbejdsdygtighed, hvilket har stor indflydelse på indtægten og derved og så ens økonomi resten af livet.
 • Det kan være en skilsmisse der vender op og ned på din økonomiske stabilitet – Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe her på min side om skilsmisse økonomi

 

Grundene kan være mange, men nogle gange sker der bare ting, hvor man har brug for en økonomi rådgiver der kan hjælpe, så bekymring om økonomi fylder mindst muligt

 

Livsændringer du selv vælger

En anden vinkel af livsændringer kan være, at du går med tanker om at investere i en ny bolig, du ønsker at sige dit job op for at starte selvstændig, købe en autocamper og køre rundt i Verden eller noget helt andet. Her kan jeg som uvildig rådgiver være din sparring i at finde ud af om det er fornuftigt økonomisk.

En del af sådanne overvejelser kræver privatøkonomisk rådgivning, så du ved hvad der kan lade sig gøre og hvilke konsekvenser/muligheder det bevirker din økonomi fremover.

Privatøkonomisk rådgivning hos mig er personligt

Det jeg lægger vægt på er, at rådgivning hos mig altid er personligt og bliver tilpasset lige netop dine behov og ønsker. Hvad enten du er privat person der lever alene eller i en familie, kan du opnå Privatoekonomivejledning os mig.

Jeg er uvildig rådgiver og skal derfor ikke ”sælge” noget til dig, du ikke har brug for eller gavner din økonomi.
Jeg arbejder for dig og er 100 % fokuseret på det din henvendelse drejer sig om. Min rådgivning baserer sig på generelle anbefalinger, så det er dig der kan træffe de økonomiske valg efterfølgende.

 

 

Kontakt mig HER og få privatøkonomisk rådgivning