Hos Sund Økonomi tager vi din databeskyttelse alvorligt, og vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi behandler dine data. Sund Økonomi er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på 

e-mail: kontakt@sund-okonomi.dk.

 

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. 

Personoplysninger som kunde hos Sund Økonomi

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, lønforhold, bankoplysninger m.m. . Vi kan også behandle følsomme oplysninger om dig som fx helbredsoplysninger eller oplysninger om fagforeningsmæssigt tilhørsforhold. Vi behandler oplysninger med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke) og litra b (opfyldelse af kontrakt) samt artikel 9, stk. 2 litra a (samtykke til behandling af følsomme oplysninger).

Som samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, initialer, evt. afdeling, titel, øvrige kontaktoplysninger, og evt. bankoplysninger, hvis det er relevant. Vi behandler oplysninger med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (opfyldelse af kontrakt) eller artikel 6, stk. 1, litra f (legitim interesse).

Brug af hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og

forbedre indholdet på siden.  

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafikken. Vi deler også oplysninger om dit brug af websitet med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Du kan læse mere i vores cookiepolitik, som du kan finde nederst på siden i den farvede bjælke. 

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Personoplysninger om kunder indsamles til følgende formål: 

  • Udførelse af den opgave vi skal løse for dig 
  • Opkrævning af vores tilgodehavende
  • Administration af vores relation.

Personoplysninger om samarbejdspartnere indsamles til følgende formål: 

  • Opfyldelse af virksomhedens formål, der er at levere økonomisk rådgivning og afholde kurser
  • Administration af vores relation.

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne. 

Periode for opbevaring 

Vi sletter oplysninger, når forløbet er afsluttet og gemmer kun hvad der er nødvendigt i henhold til bogføringslovens bestemmelser. Hvis du har spørgsmål til slettefrister, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere data forsvarligt og i overensstemmelse med dine rettigheder. 

Samtykke

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til samarbejdspartnere efter forudgående aftale med dig.

Oplysninger afgivet til Sund Økonomi videregives eller sælges ikke til tredjemand. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores e-mail finder du øverst. 

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Her har og så mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge e-mailadresse øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden IT-udbyder. 

Enhver tvist mellem virksomheden og den registrerede, afgøres efter reglerne i dansk lovgivning.

Websitet ejes og publiceres af

Sund Økonomi

Lene Okholm (ejer og dataansvarlig)

Vejlevej 324, 6000 Kolding

Telefon: (+45) 27 57 51 15

e-mail: kontak@sund-okonomi.dk

CVR: 41 32 22 41