Priser for rådgivning

Når du kontakter mig taler vi om dit behov for rådgivning, hvilke ønsker du har samt om og hvordan jeg kan hjælpe dig. Læs meget mere om hvordan jeg kan give uvildig økonomisk rådgivning

Priser på rådgivning om økonomi der er uvildig er meget forskellig. Jeg har sat mine priser, så jeg mener alle har en mulighed for at få den råd og vejledning der er behov for.

Første kontakt, som er enten via mail eller tlf., hvor du lige kort beskriver hvad din henvendelse drejer sig om og jeg vurderer hvordan jeg kan hjælpe dig er altid gratis. Derefter gælder nedenstående muligheder samt priser:

 

Pris på Økonomisk tjek:

Der er rigtig mange kunder der ønsker et overblik over hvordan deres økonomi er sammensat. Jeg gennemgår her alle områder af din økonomi, så du få det nødvendige overblik og derved kan optimere, hvis du ønsker dette. Derudover giver jeg dig råd og vejledning til hvordan du nemmest når dine økonomiske mål. Du kan læse meget mere om hvad et økonomisk overblik kan indebære på siden: Økonomitjek

Prisen for denne gennemgang er 2.899 kr. + moms

 

Mine øvrige priser på økonomisk hjælp

Derudover er der er to muligheder for afregning, uanset hvad du har brug for råd og vejledning til. Det kan være alt fra eksempelvis Gældsrådgivning til sparring omkring Skilsmisse økonomi eller noget helt tredje.

Det er altid dig der bestemmer hvilken af løsningerne du ønsker.

  1. Du kan vælge afregning på timebasis med timeløn på 995 kr. + moms
  2. Anden mulighed er at aftale en fast pris, hvor den pris vi aftaler, er det du skal betale uanset hvor mange timer jeg bruger på din sag.

 

Transport i forbindelse med møder

Transportudgifter afregnes med 3,63 kr./km (statens priser)

Ved transport til møder på Sjælland afregnes et fast kørselstillæg på 650 kr. + moms i stedet for 3,63 kr./km.

 

Ingen provision

Jeg modtager kun honorering fra mine kunder. Der er ingen skjulte provionsaftaler eller anden indtjening på produkter.

Betalingen til mig, er kun baseret på den tid jeg bruger på din sag.

Et eksempel på det modsatte ser man desværre hver dag i bankerne. De rådgiver deres kunder til at  indbetale på pension og investere deres penge i stedet for at afvikle gæld. På den måde tjener banken både på at kunden fortsat betaler renter på lånene samtidig med at de får kunderne til at betale gebyrer og omkostninger i forbindelse med placering af deres penge.

Der skal noget af et afkast til for at dette bliver en god forretning for kunden, så det er absolut ikke altid den måde kunden får mest ud af sine penge på, men banken tjener penge på det og det er her jeg ikke mener at det altid er til kundens bedste.

Dette vil ikke ske hos Sund Økonomi, jeg giver mine kunder det nødvendige overblik, så du som kunde er i stand til at handle ud fra din situation.