Når du kontakter mig taler vi om dit behov for rådgivning, hvilke ønsker du har samt om og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan læse meget mere om hvordan jeg kan hjælpe dig på siden om uvildig økonomisk rådgivning

Priserne på økonomisk rådgivning der er uvildig, er meget forskellig. Jeg har sat mine priser, så jeg mener alle har en mulighed for at få den råd og vejledning der er behov for.

 

Første kontakt, via enten mail eller tlf., hvor du beskriver hvad din henvendelse drejer sig om og jeg vurderer hvordan jeg kan hjælpe dig, er altid gratis. 

Derefter gælder nedenstående muligheder samt priser:

 

 

Pris på Økonomitjek:

Der er rigtig mange kunder der ønsker et overblik over hvordan deres økonomi er sammensat.

Jeg gennemgår her alle områder af din økonomi, så du få det nødvendige overblik og derved kan optimere, hvis du ønsker dette. Derudover giver jeg dig råd og vejledning til hvordan du nemmest når dine økonomiske mål.

Du kan læse meget mere om hvad et økonomisk overblik kan indebære på siden: Økonomitjek

Prisen for denne gennemgang inkl. personligt møde er 3.200 kr. + moms

Pris på Pensions overblik

Pension og de mange regler omkring hvordan man sparer bedst op i forhold til sin økonomi og hvordan man så er stillet den dag man skal bruge pensions midlerne i sin alderdom er meget uoverskueligt for de fleste. Derfor er det også rådgivning indenfor dette, jeg laver mest i Sund Økonomi.

Et pension overblik inkl. personligt møde koster 2.600 kr. + moms

 

Mine øvrige priser på økonomisk sparring

Derudover er der er to muligheder for afregning, uanset hvad du har brug for råd og vejledning til. Det kan være alt fra eksempelvis  til sparring omkring eller noget helt tredje.

Det er altid dig der bestemmer hvilken af løsningerne du ønsker.

  1. Du kan vælge afregning på timebasis med timeløn på 950 kr. + moms
  2. Anden mulighed er at aftale en fast pris, hvor den pris vi aftaler, er det du skal betale, uanset hvor mange timer jeg bruger på din sag.

 

Transport i forbindelse med møder

Transportudgifter afregnes med 3,63 kr./km (statens priser)

Ved transport til møder på Sjælland afregnes et fast kørselstillæg på 650 kr. + moms i stedet for 3,53 kr./km.

 

Ingen provision

Jeg modtager kun honorering fra mine kunder. Der er ingen skjulte provisions aftaler eller anden indtjening på produkter.

Betalingen til mig, er kun baseret på den tid jeg bruger på at give den den ønskede økonomiske sparring.

Et eksempel på det modsatte ser man desværre hver dag i bankerne. De rådgiver deres kunder til at  indbetale på pension og investere deres penge i stedet for at afvikle gæld. På den måde tjener banken både på at kunden fortsat betaler renter på lånene samtidig med at de får kunderne til at betale gebyrer samt omkostninger i forbindelse med placering af deres penge.

Der skal noget af et afkast til for at dette bliver en god forretning for kunden, så det er absolut ikke altid den måde kunden får mest ud af sine penge på, men banken tjener penge på det og det er her jeg ikke mener at det altid er til kundens bedste.

Dette vil ikke ske hos Sund Økonomi, jeg giver mine kunder det nødvendige overblik, så du som kunde er i stand til at handle ud fra din situation.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *