Jeg er økonomisk rådgiver og brænder for at hjælpe andre, til at få mest muligt ud af deres økonomi.økonomisk rådgiver

Det sammenholdt med, at jeg gerne ville rådgive uden at være “sælger”, gjorde at jeg startede Sund Økonomi.

Min mission som økonomisk rådgiver

De fleste mennesker ønsker at bruge deres tid og energi på alt muligt andet end økonomi, og da vi jo alle ved, at økonomi og trivsel hænger sammen, sætter jeg en ære i at hjælpe andre til, at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

 

Jeg elsker kontakten med mine kunder og gør mit bedste hver eneste gang, jeg som økonomisk rådgiver, har en kunde.

Jeg møder min kunde, der hvor kunden er, og udfører min rådgivning ud fra, hvad der tjener dig som kunde, bedst muligt.

 

Økonomisk rådgiver uden at “sælge” er fantastisk

Jeg har siddet i et job i mange år, hvor jeg blev målt på, hvor meget jeg “tjente” til banken og derfor, altså “solgte” til mine kunder.

Jeg ville rigtig gerne kunne rådgive mine kunder ud fra deres behov og ikke andet. Det gør jeg i dag og jeg er så glad for, at jeg tog denne beslutning.

Jeg er samtidig meget taknemmelig for, at jeg kan få lov til, som økonomisk rådgiver, at hjælpe så mange mennesker med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Der er ikke to økonomier der er ens, ligesom to mennesker ikke er ens, derfor tager jeg altid udgangspunkt i mennesket bag, når jeg arbejder som økonomisk rådgiver.

 

Tavshedspligt er vigtig som rådgiver

Jeg er vant til at have tavshedspligt, samt være i besiddelse af følsomme oplysninger om andre mennesker, hvilket jeg selvfølgelig er meget seriøs omkring.

 

Mine faglige kompetencer som økonomisk rådgiver

 

  • Jeg er uddannet finansøkonom med speciale indenfor privatøkonomi, samt efterfølgende bank og ejendomsmægleruddannet
  • Jeg har arbejdet i en af landets største pengeinstitutkoncerner i 10 år, henholdsvis som økonomisk rådgiver indenfor Privat samt boligspecialist og filialleder.
  • Igennem min akademi uddannelse har jeg læst jura, hvilket giver mig kendskab til de juridiske regler for rådgivning om økonomi. Du kan læse mere om dette på finanstilsynet.dk
  • For at styrke min position til at hjælpe selvstændige har jeg taget en Iværksætter uddannelse samt læst en Diplomuddannelse i Regnskab efter min “banktid”
  • Derudover har jeg en lang række kurser indenfor rådgivning, ledelse samt kommunikation.
  • Efter mine uddannelser og kurser indenfor økonomi, har jeg taget en Coach uddannelse, hvilket har styrket mig i at hjælpe kunderne frem til de mål de ønsker.

 

 KONTAKT MIG og få en økonomisk rådgiver der sætter dine behov i fokus