Jeg er uvildig økonomisk rådgiver og brænder for at hjælpe dig til at få mest muligt ud af din økonomi.økonomisk rådgiver

Jeg startede mit firma, Sund Økonomi i 2012, fordi jeg efter 10 år i finansverdenen ønskede, at kunne “rådgive mennesker uden at være “sælger”.

Jeg sætter en ære i at hjælpe dig til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger

Økonomi og trivsel hænger sammen og de fleste mennesker ønsker at bruge deres tid og energi på alt muligt andet end økonomi.

Hos Sund Økonomi sætter jeg en ære i at hjælpe dig til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger – og dermed opnå større personlig trivsel.

Jeg elsker kontakten med mine kunder. Og jeg gør mit bedste hver eneste gang, så du som kunde føler dig støttet og rådgivet på en god og grundig måde.

Jeg møder dig, der hvor du er og udfører min rådgivning ud fra, hvad der tjener dig bedst muligt.

Det er fantastisk at være økonomisk rådgiver uden at “sælge”

Jeg har arbejdet i en bank i mange år. Her blev jeg målt på, hvor meget jeg “tjente” til banken og “solgte” til mine kunder.

Jeg har altid ønsket at kunne rådgive mine kunder ud fra deres behov og ikke andet. Det gør jeg i dag, og jeg er så glad for, at jeg tog denne beslutning.

Jeg er samtidig meget taknemmelig for, at jeg som økonomisk rådgiver kan hjælpe mennesker med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Ikke to økonomier er ens, ligesom to mennesker ikke er ens. Derfor tager jeg altid i min rådgivning udgangspunkt i mennesket bag.

Tavshedspligt er vigtig som rådgiver

Jeg er vant til at have tavshedspligt samt være i besiddelse af følsomme oplysninger om andre mennesker. Du kan stole på, at dine oplysninger er i sikre hænder hos mig.

Mine baggrund og faglige kompetencer som økonomisk rådgiver

  • Jeg er uddannet finansøkonom med speciale inden for privatøkonomi, samt efterfølgende bank- og ejendomsmægleruddannet.
  • Jeg har arbejdet i en af landets største pengeinstitutter i 10 år, Jeg har både været økonomisk rådgiver inden for privatøkonomi, boligøkonomi – og senere som filialleder.
  • Igennem min akademiuddannelse har jeg læst jura. Det giver mig et grundigt kendskab til de juridiske regler for rådgivning om økonomi. Du kan læse mere om dette på finanstilsynet.dk.
  • Jeg har en iværksætteruddannelse samt en Diplomuddannelse i Regnskab.
  • Derudover har jeg en lang række kurser inden for rådgivning, ledelse samt kommunikation.
  • Jeg har desuden taget en Coachuddannelse, så jeg kan bedst muligt kan hjælpe mine kunder frem til de mål, de ønsker.

 KONTAKT MIG og få hjælp fra en økonomisk rådgiver, der sætter dine behov i fokus