Telefon: 27575115

E-mail: kontakt@sund-okonomi.dk


Hos Sund økonomi giver jeg dig en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Jeg garanterer dig en objektiv og ærlig vurdering af, om det er muligt at optimere din økonomi. Jeg fortæller også, hvordan jeg bedst vil kunne hjælpe dig.

Et rådgivningsforløb hos Sund økonomi er meget individuelt. Jeg tilpasser rådgivningen 100 % til dig som kunde både i forhold til emne, længde, samt hvordan rådgivningen foregår.

I tvivl? Kontakt Sund Økonomi

Hvis du er i tvivl, om du vil have gavn af at tage kontakt til Sund Økonomi, skal du endelig bare gøre det, Jeg skal nok ærligt fortælle dig, hvis jeg ikke mener, at jeg har mulighed for at hjælpe dig.

Jeg stræber efter, at alle mine kunder føler, de får det ønskede udbytte – og gerne mere, end de forventer. Derfor jeg gør meget ud af, at være ærlig fra start og melde fra, hvis jeg ikke kan hjælpe.

Du kan søge en masse information om min rådgivning

Inden du kontakter Sund økonomi, kan du tage et kig rundt på min hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om hvordan jeg giver uvildig økonomisk rådgivning, samt få mere viden om de forskellige emner, jeg rådgiver omkring.

Min hjælp kan være alt fra et overblik over dine økonomiske løsninger, med et økonomitjek, til pensionsrådgivning eller eksempelvis rådgivning om skilsmisse økonomi.

Derudover laver jeg kurser indenfor økonomi, primært for nystartede og mindre virksomheder. Læs mere om Sund Økonomis Regnskabskursus og Iværksætterkursus.

Jeg skriver også løbende artikler om forskellige økonomiske emner, som du kan læse meget mere om her.

Første kontakt til Sund økonomi er gratis

Den første kontakt via tlf. eller mail, bruger jeg til at sætte mig ind i din situation. Herudfra vurderer jeg, ud fra det du fortæller om din sag, om og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Denne kontakt er selvfølgelig gratis. Det er her, vi aftaler selve forløbet af den ønskede rådgivning.

Når du kontakter Sund økonomi, viser jeg dig, hvilke muligheder samt udfordringer jeg ser i din økonomi. Herudfra giver jeg dig viden og overblik, så du er i stand til at se hvordan din økonomi evt. kan optimeres.

Flere muligheder for at kontakte Sund Økonomi

Du kan kontakte Sund Økonomi på flere måder. Alle henvendelser behandles selvfølgelig i fuld fortrolighed.

Det er dig, der bestemmer, hvordan du ønsker råd og vejledning fra mig.

Nogle ønsker, at det hele foregår via mail, andre ønsker at vi holder fysiske møder, Andre igen synes bedst om, at rådgivningen foregår via tlf. møde. Det er helt op til dig.

Jeg går meget op i en god kommunikation og vender derfor altid tilbage senest 24 timer efter din henvendelse pr. mail.

Da jeg tit holder møder, kan det være svært at fange mig pr. tlf., men hvis du indtaler en besked på min telefonsvarer vender jeg tilbage, så snart det er muligt.

Kontakt Sund Økonomi på følgende måder:

Telefon: 27575115

E-mail: kontakt@sund-okonomi.dk