Det er vigtigt for mig, at jeg lever op til mine kunders ønskede rådgivning, så de kan træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Jeg er meget taknemmelig for de tilbagemeldinger jeg får fra mine kunder rundt om i landet.

Jeg lister løbende tilbagemeldingerne fra mine kunder op på denne side.

Vi fik en virkelig god gennemgang

”Børnene er flyttet hjemmefra og vi havde brug for hjælp til at planlægge vores sidste år på arbejdsmarkedet samt pensionsalder.

Vi fik en virkelig god gennemgang af det hele samt en plan for hvornår vi har råd til at gå på pension, hvilke regler der er, alt afhængig af hvornår vi går samt hvilke muligheder der er i forhold til belåning af vores bolig når vi er pensionister.

Vi fik et total overblik over vores muligheder samt situation, det var virkelig pengene værd og Lene er meget professionel og god til at forklare tingene for os der ikke er god til tal”

Lotte og steen Jacobsen, Kolding


Vi fik styr på vores forbrug

Vi var kørt helt fast, vi følte at vi sparede, men havde underskud hver måned på trods af gode indtægter. Vi havde brug for et overblik over hvad vi egentlig bruger vores penge til samt en plan for, hvad der skal til for at vi kan nå de drømme og ønsker vi har til fremtiden.

Lene gjorde os klart, at tingene skulle ændres nu, men gav os samtidig redskaberne til at ændre nogle dumme vaner samt tage ansvar for hvad vores penge går til og hvad det er der er vigtigt for os.

Vi har mod på fremtiden nu og vi kan hele tiden følge med I hvor langt vi er med at afvikle vores alt for dyre gæld, hvilket giver os motivationen til at fortsætte. Vi vil anbefale Lene til alle, vi kender”

Brian og Lise Schulz, Videbæk


Vi er meget begejstrede for Lenes viden og troværdighed

”Vi havde brug for noget sparring i forhold til vores ret store engagement i bank og realkredit. Vi er begge to selvstændige og har en årsindtægt der ligger en del over gennemsnittet. Vi har tre ejendomme, hvor der er belåning i dem alle i mere eller mindre grad. Vores udfordring var at finde ud af hvor meget vi skulle arbejde/tjene for at have en fornuftig økonomi. Vi vil gerne have tid med vores tre små børn også og derfor er arbejde ikke alt så længe de er små.

Lene kom med rigtig gunstige løsninger i forhold til sammensætningen af den finansiering vi har i de forskellige ejendomme samt forhandling af vilkår i banken. Også vores behov for opsparing samt forsikringer på pension og ja hvordan hverdagen fungerer optimalt for vores familie. Vi er meget begejstrede for Lenes faglige viden samt meget troværdige måde at agere på”. Martin Nielsen og Julie Skov, Odense


Jeg kan blive gældfri efter mit spillemisbrug

”Jeg tog fat i Lene for at få hjælp til at få styr på den gæld, jeg har optaget i forbindelse med mit spillemisbrug. Alle dem, jeg skyldte penge, kontaktede mig konstant, og jeg kunne ikke se mig ud af det. Jeg kontaktede Lene og vi aftalte en pris for at Lene skulle forsøge at få et overblik over hvor meget gæld der var samt forhandle med mine i alt 57 kreditorer. Vi fik lavet aftaler med dem og jeg har i alt sparet 257.000 kr., hvis jeg overholder den plan Lene har lagt for mig, og om 5,5 år er jeg gældfri og kan komme videre med mit liv.

Jeg er dig evig taknemmelig – Jeg synes du var hård i dine krav til at starte med, men hold op hvor er jeg glad for det nu”.

Louise Nielsen, København


Lene forhandlede med banken

Min kone og jeg skulle skilles. Vi havde brug for hjælp til at gennemskue, om den rigtige løsning ville være, at jeg overtog vores hus, eller om det skulle sælges, samt hvad der var bedst økonomisk for min tidligere kone.

Vi havde ikke det store indblik i, hvordan vi bedst kunne forhandle med banken om dette. Lene fik vores oplysninger og lavede beregninger samt forhandlede med banken, det var virkelig nemt og trygt for os.

TUSIND TUSIND TAK for din ærlighed i forhold til hvad du mener der er realistisk. Du er meget kompetent.

Mathias Grøndal, Nordsjælland


 Alt kan klares via tlf., og alle frister overholdes

Jeg har brugt Lene 3 gange i forbindelse med forhandling med banker og andre kreditorer vedr. en tidligere konkurs og tvangsauktion og jeg er yderst tilfreds med resultaterne – Jeg bruger helt klart Lene fremadrettet, hvis jeg har nogle økonomiske spørgsmål eller udfordringer. Alt kan klares via tlf./mail, og du er altid fair med pris og overholder altid de frister, vi aftaler”. Carsten Hansen, Aalborg